dimarts, 22 de novembre del 2011

perfilant i polint

Aquestes darreres setmanes hem estat tancats a l'estudi del Marc Parrot acabant amb ell les mescles del disc i el màstering. Es podria dir que el disc ja està del tot!!!! Però encara falten per polir quatre detallets perquè quedi un disc rodó.

Ha sigut una experiència molt intensa i emocionant, moltíssimes hores d'estudi que han permès aprofundir en tots els aspectes de les cançons, així com també amb la relació humana entre els que hi érem treballant. Puc dir que el Marc, el Dani, el Gabi i la Pilar són persones amb qui dóna gust creuar-se a la vida: amables, atentes, educades, serioses i divertides també. Sempre es tenen ocasions per aprendre una mica més d'humanitat i ser millor persona.

Ara només queda acabar de mirar tot el tema de l'edició per poder donar llum verda al naixement.

Entre tant, durant aquest temps també he viscut una experiència extraordinària. I és que em vaig sumar al carro de VERKAMI, aquesta plataforma que proposa un sistema de finançament alternatiu als projectes. La idea és el micromecenatge o que la gent aporti certes quantitats de diners a un projecte a canvi d'una recompensa. I la veritat és que les espectatives que tenia s'han vist àmpliament superades: un gran nombre de persones han aportat els seus diners, la seva il·lusió i la seva confiança en mi i en el meu projecte. Gràcies a tots ells (tots vosaltres!!) he pogut assolir la fita de poder acabar el disc sense haver d'endeutar-me amb ningú, i a més poder-ho acabar amb les millors condicions possibles i amb la màxima qualitat. Gràcies!

Ara només cal que surti el disc i preparar bons concerts, amb tota la il·lusió del món, amb unes ganes terribles de compartir aquesta experiència i aquest treball del qual n'estic tant content i orgullós.

Si voleu podeu veure les fotos del procés de gravació aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada